Ferestre, uși armonice și obloane din lemn stratificat

Datorită aspectului lor dar și din rațiuni ecologice, ferestrele din lemn sunt o excelentă alternativă la ferestrele din PVC. Lemnul este o materie primă care aduce nu numai căldură și naturalețe în camere, dar are și un efect bun asupra sănătății noastre.

Ferestrele din lemn au o eficiență energetică ridicată,  izolează eficient împotriva zgomotului extern și asigură o izolare termică excelentă. Aceste produse au, de asemenea, o structură mai rigidă decât ferestrele din PVC, deoarece sunt realizate din trei sau patru straturi de lemn. Profilurile construite în acest fel nu distorsionează sub influența schimbărilor de climă. În timpul producției, se elimină defectele naturale ale lemnului, ceea ce crește semnificativ durabilitatea ferestrelor. Ferestrele cu eficiență energetică din lemn pot fi, de asemenea, fabricate într-o mare varietate de forme, iar culoarea lor poate fi schimbată în timpul utilizării.

 

Ferestrele din lemn sunt produse ecologice nu numai datorită materialului natural din care sunt confecționate, ci și datorită utilizării vopselelor pe bază de apă. Tehnologiile inovatoare pentru prelucrarea lemnului utilizate de către POL-SKONE au permis să devină unul dintre cei mai mari producători de ferestre din lemn din Polonia. 

Datorită utilizării materiile prime de calitate ridicată, ferestrele din lemn stratificat POL-SKONE sunt rezistente la toate condițiile atmosferice și, prin urmare, recunoscute in toată Europa.

Nume *

Email *

Telefon *

Subiect

Mesaj

Usi,Parchet,Filomuro,Usi interior

Informațiile vor fi confirmate în scris de către echipa UP INTERIORS.

Informațiile și imaginile prezentate pot diferi față de realitate.

Uneori specificațiile pot fi eronate. Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri.

Showroom: Str.Preciziei nr.3, Sector 6, București
Email: office@upinteriors.ro
Telefon : 0771 145 113 / 0771 145 120
Copyright 2020 UP Interiors.
Toate drepturile rezervate.